MAVİ Erkek Sneaker ( Günlük) 311E-677 WALLABI ENZIMATICO Natural World Marino ENZ
MAVİ Erkek Sneaker ( Günlük) 311E-677 WALLABI ENZIMATICO Natural World Marino ENZ

MAVİ Erkek Sneaker ( Günlük) 311E-677 WALLABI ENZIMATICO Natural World Marino ENZ (1NATM2024009_MEZ)

Fiyat : 2.779,00 TL(KDV Dahil)
İndirimli : 2.499,00 TL(KDV Dahil)

none

.
.
:

Wallabee''lerin modası asla geçmez ve Natural World''den gelen bu modeller o kadar hafiftir ki, onları taktığınızı bile fark edemezsiniz. Bu erkek kanvas ayakkabılarının rahatlaması ve tazeliği nedeniyle sıcak yaz günleri için idealdir. Zamana meydan okuyan tasarımlar sayesinde bu sürdürülebilir, modaya uygun, spor ortamda her türlü kıyafetle rahatça giyilebilir. Wallaby ömürleri, bakımları, sürdürülebilir hammaddelerle İspanya''da üretilmiş ve üretilmiştir. Old Wallabi ayakkabının üst kısmı GOTS ürünleri pamuktan, dış tabanı ise doğal kauçuktan yapılmış olup rahat, esnek ve dayanıklı bir yaz ayakkabısı sağlar. Marka felsefemizin bir parçası olarak, olumlu bir şekilde birleştirmek isteyenler için vazgeçilmez bir özellik olan, geri dönüştürülmüş karton kutu içinde teslim edilmektedir. Ücretsiz iade veya değişim avantajından faydalanın ve eğitmenlerinizi bugün alın.


• Çıkarılabilir tabanlık
• Bu ürünlerin doğal kumaş üzerinde bir üretim sürecinin değişmesinden herhangi bir düzenlilik onun karakteristiğinin bir parçasıdır.


Organik pamuk GOTS''tan üretilmiştir
✓ Kauçuk dış taban


Soğuk yıkama
✓ Açık havada kurumaya bırakın
• Doğal boyalardan ve ilk yıkamada renklerin solabileceğinden ayrı yıkamanızı öneririz.


Koleksiyonun üretimi daha sonra kesim sırasında atılan kumaş, tekstil geri dönüşüm hizmeti ile organik pamukla yeniden bir araya getiriliyor.


Tabanlarımızın üretimi sırasında kalan tüm kauçuklar daha sonra yeniden kullanılmak üzere toz haline getirilir. Yeni kauçuk değişimleri, geri dönüştürülmüş kauçuğun yaklaşık %30''u buna dahil edilir.

Kategori
Sneaker ( Günlük)
Renk
MAVİ
Cinsiyet
Erkek
Marka
Natural World
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR